Çocuk Yuvası’ndan Derece Kürsüsü’ne

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen 18'inci Uluslararası Yıldızlar Mahmut Atalay ve Yaşar Erkan Serbest, Grekoromen ve Kadınlar Güreş Turnuvası'nda 48 Kiloda Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne...

Çocuk Yuvası’ndan Derece Kürsüsü’ne

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İzmir'de düzenlenen 18'inci Uluslararası Yıldızlar Mahmut Atalay ve Yaşar Erkan Serbest, Grekoromen ve Kadınlar Güreş Turnuvası'nda 48 Kiloda Muğla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalmakta olan Derya Kayar 2. olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Aldığı başarı sebebiyle çok mutlu olduğunu belirten Derya Kayar, "gerek kuruluşumuzun gerekse antrenörlerimin desteğiyle her zaman daha büyük başarılara imza atmak için çalışacağım" dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu"Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak korunma ve bakım altındaki çocuklarımızın gelişimini destekleyici programları titizlikle uyguluyoruz bunun sonucunda da çocuklarımızın hem okul başarısı hem de sportif başarısı artmaktadır.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Çocuklarımızın Sportif Faaliyetlere yoğun bir şekilde katılımını sağlıyoruz.Bu tür faaliyetler Çocuklarımızın Psiko Sosyal açıdan gelişimlerini olumlu olarak etkilemektedir.

Sadece okul başarısı değil sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarı da önceliğimizdir. Şu an 35 çocuğumuz çeşitli kültürel kurslara, 32 çocuğumuz da sportif kurslara devam etmektedirler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak çocuklarımıza her imkanı sunabilmekten mutluyuz çabalarımızın başarıya dönüşmesinden de guruluyuz.Sporcumuzun başarılarının devamını diliyoruz. "diye konuştu.

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.