Cinayet şüphelileri serbest

Datça Palamütbükü mevkiinde bulunan bir pansiyonda kar maskeli saldırganın açtığı ateş sonucu bir kişinin ölmesi ve iki kişinin yaralanması olayı ile ilgili olarak Denizli’de yakalanan üç kişi Datça adliyesinde yapılan...

Cinayet şüphelileri serbest

Datça Palamütbükü mevkiinde bulunan bir pansiyonda kar maskeli saldırganın açtığı ateş sonucu bir kişinin ölmesi ve iki kişinin yaralanması olayı ile ilgili olarak Denizli’de yakalanan üç kişi Datça adliyesinde yapılan sorgularının ardından savcılıkça adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Bilindiği gibi olay Perşembe gecesi saat 1.30 sıralarında meydana gelmiş, Denizli’den gelerek Saklıbahçe adlı pansiyon işletmeciliği yapan Mustafa Gökcan ve oğlu Gürkan Gökcan ile Mustafa Gökcan’ın kayınbiraderi 41 yaşındaki Ömer Yiğit ile kardeşi 38 yaşındaki Hasan Yiğit aynı masada oturdukları sırada kar maskeli birinin silahlı saldırısına uğramıştı. Yapılan silahlı saldırıda Hasan Yiğit olay yerinde hayatını kaybetmiş Ömer Yiğit ağır yaralanmış Gürkan Gökcan ise ayağından yaralanmıştı.

Datça jandarması tarafından yapılan soruşturmalar sonucu Denizli’de 3 kişi yakalanarak Datça jandarma komutanlığına getirilmişti. Soruşturmanın ardından R.B (19 ) amcaları S.B (42) ile V.B. (39) adliyeye sevk edildi. Adliyedeki sorgularının ardından 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Saldırıyla ilgili olarak Datça’da geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.