CHP’nin hedefi: Yüzde 60 oy

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısında CHP'nin 2014 yılı seçim stratejisi masaya yatırıldı.Toplantıya CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ömer Süha...

CHP’nin hedefi: Yüzde 60 oy

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısında CHP'nin 2014 yılı seçim stratejisi masaya yatırıldı.

Toplantıya CHP Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan’ın yanı sıra Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Belediye Meclis üyeleri eski ilçe başkanları, Muğla eski milletvekilleri Sami Gökmen, Ali Cumhur Yaka ve çok sayıda partili katıldı. Fethiye Anadolu otelcilik ve turizm meslek lisesi salonunda yapılan CHP Fethiye genişletilmiş danışma kurulu toplantısında Divan Başkanlığını İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu yaparken başkan yardımcılığını Oğuz Bolelli, Divan üyeliklerini de Ulaş Yavuz, Çağla Düzenli ve Suat Özbek yaptı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, toplantının amacının 2015 yılında yapılacak genel seçimler için CHP’nin stratejisini belirlemek olduğunu anlatarak “2015 Genel seçimleri öncesi örgütümüzün tüzük değişikliği önergeleri, parti programımıza eklenmesi önerilen görüş, fikir ve düşünceler, 2015 genel seçim stratejilerinin görüşüleceği; ilçe genişletilmiş danışma toplantısına hoş geldiniz” dedi.

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk de, "Sınırlarımızda yaşanan olayları hep birlikte izliyoruz. Konuşacak şey çok. 2015 yılında yapılacak genel seçimler ile Türkiye’nin düşmüş olduğu bu durumdan kurtarmak için çalışmalarımızı çok daha fazla yoğunlaştıracağız. Yeni stratejiler belirleyeceğiz. Seçim stratejimizi ve parti programlarımızı 2015 seçimlerinde Muğla ve Türkiye’de % 60 oy hedefi ile belirleyeceğiz” dedi.

İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün konuşmasından sonra Genişletilmiş Fethiye İlçe Danışma Kurulu toplantısı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.