CHP’li üye meclisten istifa etti

Dalaman Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesi Hüseyin Ertuğrul partisinden istifa ederek meclisteki görevini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladı.Dalaman Belediye meclisine 2014 yerel seçimlerinde CHP’den belediye meclisi üyesi...

CHP’li üye meclisten istifa etti

Dalaman Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesi Hüseyin Ertuğrul partisinden istifa ederek meclisteki görevini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladı.

Dalaman Belediye meclisine 2014 yerel seçimlerinde CHP’den belediye meclisi üyesi olarak giren Hüseyin Ertuğrul sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’içinde bulunduğumuz süreçte teşkilatımla aynı fikre sahip olmadığımdan dolayı CHP’den istifa ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ertuğrul, sosyal medyadaki hesabında yaptığı açıklamada "Bundan sonraki süreçte pazartesi günden itibaren görevime dalaman belediyesi bağımsız meclis üyesi olarak devam edeceğim. Tarafıma meclis üyesi adaylığımdan dolayı oy vermiş seçmenlere Allah izin verirse 2019 Mart seçimlerine kadar hizmet etmeye ilk günkü istekle ve azimle devam edeceğim. Biz dalaman sevdalısıyız. Eminim ki sebebini soracaksınız sadece şunu söyleyeyim; kimseye kırgın ya da küs değilim. Sadece içinde bulunduğumuz süreçte teşkilatımla aynı fikre sahip olmadığımdan dolayı Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. Ülkemizin bu günkü içindi bulunduğu şartlar ve yıllardır özlemini duyduğumuz birlik beraberlik ortamında şahsi hiçbir açıklamanın ülkemize ve Dalaman’ımıza faydası olmayacaktır. Bundan sonrada Dalaman’ın gelişmesinde atılacak her türlü adımın yanında olarak belediye meclisindeki görevimi sürdüreceğim’’ dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.