CHP’li gençlerden Acar’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, yeni yönetimini belirledikten sonra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti. Temiz siyaset ve dik duruşu ile Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın kendilerine ilham verdiğini...

CHP’li gençlerden Acar’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, yeni yönetimini belirledikten sonra Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti. Temiz siyaset ve dik duruşu ile Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın kendilerine ilham verdiğini belirten Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yücel, "Gerek dik duruşunuz gerekse sergilediğiniz tavır ve gençlere verdiğiniz tavırla bizlere ilham kaynağı oldunuz. Biz gençler olarak oturup bir yerlerde ülkenin durumunu eleştirmektense elimizi taşın altına koyalım diye düşündük" dedi.

Siyaset yapmanın oldukça güç olduğu bir ortamda gençlerin büyük bir cesaret sergilediğini belirterek tebrik eden Başkan Acar ise, "Ülkenize karşı duyduğunuz sorumlulukla siyasete girmeniz gurur verici bir davranış. Bu ülkenin bir vatandaşı olmanın, bizim varlığımızı, mevcudiyetimizi bize bağışlayan ve bunun için kanını akıtan şehitlerimize karşı sorumluluğumuz gereği bu ülke için mücadele etmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Hepiniz gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.