CHP’li gençler bütün ili dolaşacak

Muğla CHP  İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan  Yakar, beraberinde il yöneticileriyle birlikte ilçe gezilerini Menteşe ve Yatağan’la başladı. CHP’li gençler bütün ilçeleri tek tek dolaşarak parti yöneticileri...

CHP’li gençler bütün ili dolaşacak

Muğla CHP  İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan  Yakar, beraberinde il yöneticileriyle birlikte ilçe gezilerini Menteşe ve Yatağan’la başladı. CHP’li gençler bütün ilçeleri tek tek dolaşarak parti yöneticileri ve vatandaşlarla buluşacaklar.

Tufan Erkan ve beraberindekiler önce Yatağan CHP İlçe Başkanlığına ziyaret ettiler. Burada İlçe Başkanı Kamil Genek ilçe yöneticileri,  Kadın Kolları Başkanı Hülya Karadavut, Gençlik Kolları Başkanı Altuğ Sarı, gençli kolları yöneticileriyle bir süre sohbet ettikten sonra Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan yaptığı ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “Muğla İl gençlik kolları olarak  yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklıyız. Bu kapsam ekip olarak Muğla Merkez Menteşe’den sonra İlçeleri dolaşıp İlçe Başkanları, Belediye Başkanları,  gençlik kolları yöneticilerimizle, sorunlar eksikler çalışmalar hakkında her konuda istişare ediyoruz.  Yatağan gençlik kollarımızın çalışmalarından ve onlara destek olan İlçe başkanımız ve Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik kolları yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da şunları söyledi: “Muğla’da yatağan’da ve birçok İlçede CHP’nin bayrağı dik duruyorsa buna en çok gençlerimiz ve kadınlarımıza borçluyuz. Biz kandillerine destek olmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden çok memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum.”

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.