CHP’den Gazetemize Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Chp Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.CHP’li...

CHP’den Gazetemize Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Chp Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize ziyaret gerçekleştirdiler.

CHP’li heyet 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi İsmail Günay’la gazeteciliğin ve gazetecilerin günümüzde yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ankara’daki siyasi ortam hakkında bilgi veren CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, vatandaşların ortak paydada buluşarak toplumsal kutuplaşmaların önüne geçilecek çalışmalar yürütülmesi gerektiğini ifade ettiler.

Gazetecilik ve Ankara’daki siyasi gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduktan sonra CHP’li heyet ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İsmail Günay Çalışan Gazeteciler Günü anısına fotoğraf çektirdiler.

Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.