CHP İl Başkanının fitresi Başbakan’a

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Cumhurbaşkanlığı seçim propaganda çalışmalarında kullanılmak üzere partililere ve vatandaşlara gönderilen bağış çağrısı üzerine bankaya giderek 10 TL’lik fitresini belirtilen...

CHP İl Başkanının fitresi Başbakan’a

CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Cumhurbaşkanlığı seçim propaganda çalışmalarında kullanılmak üzere partililere ve vatandaşlara gönderilen bağış çağrısı üzerine bankaya giderek 10 TL’lik fitresini belirtilen hesaba yatırdı.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seçim çalışmalarında kullanılmak üzere başlatılan yardım çağrısı CHP’lilere de gitti. CHP İl Başkanı Mustafa Öztkürk, “Başbakanımızın bu zor durumunda böylesine hayırlı mübarek bir günde kayıtsız kalamazdık. Ben de fitremi Başbakanımızın belirtilen hesap numarasına 10 TL fitremi yatırdım” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından gönderilen mesajda, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için 25.07.2014 Cuma günü saat 15.00’de parti üyelerimiz ve tüm gönüllülerimizi Ziraat Bankalarındaki ilgili hesaplara bağış yapmak üzere bekliyoruz” denildi. Gönderilen mesajlardan bazıları CHP’lilere de gönderilince mesaj CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün telefonuna gönderildi. CHP İl Başkanı CHP antetli kağıda İl Başkanı imzası ile tüm ilçe başkanlıklarına ve Türkiye genelindeki İl Başkanlıklarına faks geçtirdi. CHP İl başkanı imzası ile gönderilen yazıda, “AK parti İl başkanlığı tarafından halkımıza gönderilen mesajda Sayın Başbakanımız için bağış yapılması isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu mesaj beni çok duygulandırdı. Sayın Recep Tayyip Erdoğan çok zor şartlar altında propaganda çalışmalarını yapmakta olup, bu mübarek aydı halkımızı fitre ve zekâtlarını AKP tarafından belirlediği banka hesaplarına yatırmalarını önemli rica ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı ilçe ve il başkanlarına mesajı attıktan sonra bankaya giderek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın banka hesabına 10 TL fitresini yatırdı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.