CHP AB Temsilcisinden, Tokat’a ziyaret

CHP AB Temsilcisi ve Avrupa Sosyalistler ve Demokratlar Partisi Yönetim Kurulu üyesi Kader Sevinç Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve...

CHP AB Temsilcisinden, Tokat’a ziyaret

CHP AB Temsilcisi ve Avrupa Sosyalistler ve Demokratlar Partisi Yönetim Kurulu üyesi Kader Sevinç Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve   “AB Türkiye İlişkilerinde Mevcut Durum : Fırsatlar,Riskler ve Gelecek İçin Yönelimler”adlı konferansa konuşmacı olarak katılmak için Milas’a gelen CHP AB temsilcisi ve Avrupa Sosyalistler ve Demokratlar Partisi Yönetim Kurulu üyesi Kader Sevinç konferans öncesi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ziyarette bulundu.Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat,Faik Karagöz,Meclis Üyesi Şakir Özdemir,Kent Belleği Müzesi Koordinatörü Prof. Dr. Engin Berber’de hazır bulundu.

Ülke gündemine dair konuların konuşulduğu ziyarette Kader Sevinç Başkan Tokat’a şiirlerini kendisinin yazdığı “Nehirler Boyu Yalnızlık” isimli birde imzalı CD’ sini hediye etti.

Başkan Tokat ziyaret ve Cd için Sevinç’e teşekkür ederek konferans için başarı diledi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.