Cennet koylar Beın İz TV’de

Şarküteri Prodaksiyon Bein İz Tv için, Marmaris’in cennet koylarında Mavi Yolculuk belgeseli çekti. Belgeselin ilk bölümü Temmuz ayında yayınlanırken, ikinci bölümü ise 28 Ağustos tarihinde ekranlara gelecek.Güney Ege'nin...

Cennet koylar Beın İz TV’de

Şarküteri Prodaksiyon Bein İz Tv için, Marmaris’in cennet koylarında Mavi Yolculuk belgeseli çekti. Belgeselin ilk bölümü Temmuz ayında yayınlanırken, ikinci bölümü ise 28 Ağustos tarihinde ekranlara gelecek.

Güney Ege'nin maviyle yeşilin buluştuğu noktasında büyüklü küçüklü birçok koya sahip Marmaris, mavi yolculukta bilinen bir marka haline geldi. Buradan yola çıkan Bein İz Tv de bu muhteşem rotayı ‘Kent Hikayeleri’ programında izleyenlerle paylaştı. Bedia Ceylan Güzelce tarafından hazırlanan ve sunulan programda Güzelce’ye bir haftalık mavi yolculuğunda Ebru Cündübeyoğlu Mete ve Mehveş Sırdar eşlik etti. Marmaris yat limanından ahşap bir guletle hareket eden 3’lü, Bozukkale, Bozburun, Datça, Selimiye, Söğüt, Amos rotası seyrederek bir hafta boyunca Marmaris’in güzelliklerini denizden keşfetti.

Marmaris Belediyesi’nin de katkılarıyla çekilen Kent Hikayeleri 'Mavi Yolculuk' programının 1. bölümünün tekrarı Bein İz Tv'de 6 Ağustos, Pazartesi 21.10, 7 Ağustos Salı 15.45 ve 9 Ağustos Perşembe 07.30 saatlerinde ekranlara gelecek. 2. Bölümün ilk yayın tarihi ise 28 Ağustos Salı 23:40, tekrarı 29 Ağustos Çarşamba 18:25, 30 Ağustos Perşembe 07:15 31 Ağustos Cuma 13:45.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.