CEM YILMAZ, BAŞKAN GÜMÜŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı “İftarlık Gazoz” filminin konuk oyuncusu Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, film setinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldi. Set arasında Başkan Gümüş ile çay...

CEM YILMAZ, BAŞKAN GÜMÜŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı “İftarlık Gazoz” filminin konuk oyuncusu Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, film setinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldi. Set arasında Başkan Gümüş ile çay içip, sohbet eden Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, yaptığı espriler ile settekileri kahkahaya boğdu.

“Dondurmam Gaymak” ile Türkiye'nin ilk Oscar aday adayı filmini çeken Yüksel Aksu, yeni filmi “İftarlık Gazoz”ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’ın konuk oyuncu olduğu ve çekimleri Menteşe’de gerçekleşen sinema filminin, 2016 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

Çekimler sırasında film setinde, Cem Yılmaz ile çay içip, sohbet eden Başkan Gümüş, “Son günlerde yapımcıların ve yönetmenlerin dikkatini çeken İlçemiz, ülkemizin çok değerli sanatçılarını ağırlıyor. Yüksel Hocamızın “İftarlık Gazoz” adlı yeni filmi için ilçemize gelen Cem Yılmaz’ı bu sayede, daha yakından tanıma ve ağırlama fırsatı bulduk.  Cem Beyin burada olması ilçemizin tanıtımına çok büyük katkılar sağlıyor”dedi.

Ziyarette Başkan Gümüş ile film hakkında sohbet eden Ünlü komedyen Cem Yılmaz, “İlk defa bir Belediye Başkanının film setini ziyaret ettiğini gördüm. Hem çok şaşırdım, hem de çok hoşuma gitti” dedi.

Komedyen Cem Yılmaz, “Menteşe insanları, tarihi evleri, sokakları ile çok şirin bir ilçe. Geldiğimiz günden bu yana hiç yabancılık çekmedik. Burada yakaladığımız samimiyeti, sinemada izleyicilerimize de yansıtacağımıza inanıyorum” dedi.

Sohbet sırasında yaptığı esprileri ile settekileri de güldüren Cem Yılmaz, Başkan Gümüş’e ziyareti ve destekleri için teşekkür etti.

“Ege hikayesi”ni konu alan ve 1970'li yıllarda geçen İftarlık Gazoz, ilkokul öğrencisi Adem'in öyküsünü konu alıyor. Film 29 Ocak 2016'da gösterime girecek.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.