Çelik: “MHP’siz olmaz”

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Hacı Çelik, 24 Haziran seçimlerinin ardından Yatağan’da Basına yaptığı açıklamada, MHP Üzerinde oyun oynandı ama halkımız buna fırsat vermedi, Muğla’da da yeniden...

Çelik: “MHP’siz olmaz”

Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Hacı Çelik, 24 Haziran seçimlerinin ardından Yatağan’da Basına yaptığı açıklamada, MHP Üzerinde oyun oynandı ama halkımız buna fırsat vermedi, Muğla’da da yeniden doğacağız, içimizden çıkan hainlerin neler yaptığını da biliyoruz’ ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Hacı Çelik, 24 Haziran seçimlerinin ardından Yatağan ilçesine gelerek açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili Adayı Hacı Çelik, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından partisinin Yatağan teşkilatını ziyaret etti. Seçim sürecinde beraber mücadele ettiği partililere teşekkür etmek için gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çelik, helallik istedi. Çelik, seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, Cumhur İttifakı’nın ülke genelindeki başarısını Muğla’ya taşıyamadığını söyledi. Buna rağmen Muğla’nın Cumhur İttifakı’nın ülke genelinde zafer kazanmasında önemli bir katkı sağladığına inandığını kaydeden Çelik, “MHP’nin lokomotif olduğu bu süreçte görevini yerine getirdiğini gördük. MHP’nin aldığı yüzde 11,1 oy oranının Cumhurbaşkanlığı Seçimine tamamen yansıdığını görüyoruz. AK Parti’nin aldığı 42,5 oy ile toplamına baktığımız zaman 52,5 ile Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Seçimini kazandığını görüyoruz. MHP, liderinin talimatını yerine getirerek ne kadar düzenli bir parti olduğunu göstermiştir” dedi.

Çelik, daha önce birlikte girilen seçimlerde MHP’nin ortak adaya destek vermediğini iddia edenlerin öncelikle kendilerini sorgulaması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

“Lokal bazda AK Parti yöneticileri MHP üzerinde oynanan oyunu görmelidir ve teşkilatlarına çeki düzen vermelidirler. Biz bunu iki ilçemizde siyasilerin ve makama oturanların, ‘MHP’de baraj sorunu’ olduğunu, ‘MHP barajı aşamaz, verdiğiniz oylar CHP’ye gider’ mantığıyla hareket ettiğini, buna rağmen MHP’nin ülke genelinde ayakta olduğunu görüyoruz. MHP, bu ittifakın devamından yanadır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yeni hükümet sisteminde MHP’ye yer verilip verilmeyeceği cumhurbaşkanının iradesinde olan bir hadisedir. Ama biz ülkeyi yönetebilmek adına hazır olduğumuzu söyleyebiliriz. İnşallah devletimize ve milletimize hizmet etme şansı yakalarız. Bundan da Muğla’mız nasibini alır.”

Çelik, yeni dönemde iktidar içinde önemli söz sahibi olacaklarını belirterek, her alanda etkili olacaklarını sistemin bir parçası olduklarını da belirtti.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.