Canavar karnındaki bebeği ile aldı

Önceki gün Yatağan-Kavaklıdere karayoyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar hurda yığınına döndü. Kazada...

Canavar karnındaki bebeği ile aldı

Önceki gün Yatağan-Kavaklıdere karayoyunda meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ağır yaralandı. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlar hurda yığınına döndü. Kazada hayatını kaybeden Derya Kıroğlan’ın 8 aylık hamile olduğu ve bebeği ile birlikte yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Önceki gün akşam saat 21.00 sularında Yatağan-Kavaklıdere karayolunun Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde meydana gelen feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti 6 kişi de ağır şekilde yaralandı. 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi olay yerinde, 1 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybedenlerin arasında bulunan 23 yaşındaki Derya Kıroğlan’ın 8 aylık hamile olduğu ve bebeği ile birlikte yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Adem Sağlam yönetimindeki 48 YS 411 plakalı otomobil, Sinan Kıroğlan idaresindeki 09 B 1510 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada Duraniye Kıroğlan ile 8 aylık hamile olduğu öğrenilen gelini Derya Kıroğlan ve Yasemin Sağlam olay yerinde, Kıroğlan’ın torunu Mertcan Kıroğlan ise kaldırıldığı Yatağan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Acı haberi alarak olay yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yücelene Hastanesine kaldırılan Sinan Kıroğlan, Furkan Kıroğlan, Şebnem Kıroğlan, Türkan Kıroğlan ve Adem Sağlam'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu; 3 yaşındaki yaralı Abdullah Yiğit Sağlam'ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.