Büyükşehir’in Sağlık Ekipleri Kontrollere Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Evde Bakım Hizmetleri ekipleri tarafından Fethiye’de şeker ve tansiyon ölçümleri yapıldı.Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler...

Büyükşehir’in Sağlık Ekipleri Kontrollere Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Evde Bakım Hizmetleri ekipleri tarafından Fethiye’de şeker ve tansiyon ölçümleri yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Evde Bakım Hizmetleri ekipleri tarafından ücretsiz olarak yapılan şeker ve tansiyon ölçünleri Fethiye Kayaköy Mahallesi’nde de yapıldı. Vatandaşları şeker ve tansiyon hastalıklarına karşı bilinçlendirmek, risk belirtisi olanları da sağlık kurumlarına yönlendirerek gerekli tetkiklerin yapılması hedeflenen uygulamada Kayaköy Mahallesi’nde 112 ölçüm yapıldı.

‘Hedefimiz Bir Muğla Bir’ sloganıyla tüm ilçelerde vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için çalıştıklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç “ Sağlık ekiplerimizin ilçe ve mahallelerde yürüttüğü şeker ve tansiyon ölçünlerine vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi bizleri memnun etti. Ekiplerimiz erken tanının önemini vatandaşlarımıza aktarırken, ölçümler sırasında değerlerinin normalin üzerinde olduğunu tespit ettikleri vatandaşlarımızı da ilgili sağlık birimlerine yönlendiriyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ilçelerimizde kan şeker ölçümü hizmetini devam ettirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.