Büyükşehir’in Bilgilendirme Toplantıları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Toplantıları’na Bodrum  ilçesinde devam etti.Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilk toplantısını Milas ilçesinde gerçekleştirdiği Bilgilendirme Toplantıları’na devam ediyor. 30...

Büyükşehir’in Bilgilendirme Toplantıları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Toplantıları’na Bodrum  ilçesinde devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilk toplantısını Milas ilçesinde gerçekleştirdiği Bilgilendirme Toplantıları’na devam ediyor. 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra Büyükşehir olan Muğla’da Büyükşehir bünyesinde kurulan genel sekreterlikler, daire başkanlıkları, bu birimlerin görevleri ve hizmet alanları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme toplantıları Bodrum ilçesiyle devam etti.

Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi danışmanları, Muğla Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarının tamamı, Bodrum Belediyesi Müdürleri, Bodrum  mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bodrum Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin et ve tırnak gibi olduğunu ayrı düşünülemeyeceğini, iki belediyenin de daha yaşanır Muğla, daha yaşanır bir Bodrum için çalışacaklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın Büyükşehir olmasından sonra 7 ay geçtiğini, bu süre içinde Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla genelinde ve Bodrum ilçesinde neler yaptığını ve yapacağını vatandaşlara anlatmak için ilçe bilgilendirme toplantılarını başlattıklarını söyledi. Başkan Gürün; “Muğla, Büyükşehir statüsüne geçti ve seçimlerden sonra 7 aylık bir süre geçti. Yeni yasa ile birlikte Bodrum eski Bodrum Belediyesi değil, hepimizin daha önce istediği ama birdenbire oluşturulan alt yapısı olmayan hazırlıksız bir yasa ile Bodrum bir yarımada belediyesi, Bütün Bodrum belediyesi oldu. Büyükşehir Belediyesi için ise seçim öncesi ve seçim sonrası yapılan çalışmalar sayesinde 7 aylık süre içerisinde ana kurgusunu tamamlayarak hizmet vermeye başladı. Bilgilendirme toplantıları ile Büyükşehrin yetki, görevleri ve sorumluluk alanlarını daire başkanlarımızla birlikte sizlere anlatalım, daha iyi anlaşılalım istedik.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bilgilendirme Toplantısı’nda, 3 genel sekreter yardımcısı, 2 danışman, 16 daire başkanı kendilerini tanıttı  ve daha sonra Muğla genelinde ve Bodrum özelinde yapılanlar ve yapılacak olanları anlattılar.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.