Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı yollarda

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için faaliyete geçirdiği Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı halkın beğenisini topladı.İlk etapta Muğla...

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı yollarda

Muğla Büyükşehir Belediyesi kültür, sağlık, eğitim gibi farklı alanlardaki hizmetlerin bütün ilçelere ulaşabilmesi için faaliyete geçirdiği Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı halkın beğenisini topladı.

İlk etapta Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun “Beş Yıldızlı Rezalet” oyunun turnesi için Menteşe Bayır, Yatağan Katrancı ve Bodrum Mumcular Mahallelerine giden Kültür Hizmet tırı, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kültür Hizmet Tırı 22 Ağustos 2014 Cuma Ula-Karabörtlen, 23 Ağustos 2014 Cumartesi Ortaca- Güzelyurt,24 Ağustos 2014 Pazar Dalaman- Gürleyik Mahallelerinde “5 Yıldızlı Rezalet” oyunu ile vatandaşla buluşacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı projesi ile mobil sahne olarak kullanılabilen tırın Muğla’nın ilçelerine giderek kültür, sağlık, eğitim alanındaki hizmetleri vatandaşlara ulaştırması hedefleniyor.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.