Bosnalı başkandan Saatcı’ya ziyaret

Bosna Hersek’in Saraybosna, Banja Luka ve Tuzla’dan sonra dördüncü büyük şehri olan Bosna Hersek Federasyonu’na bağlı Zenica’nın Belediye Başkanı Husein Smajlovic, tatil için geldiği Fethiye’de Belediye Başkanı Behçet...

Bosnalı başkandan Saatcı’ya ziyaret

Bosna Hersek’in Saraybosna, Banja Luka ve Tuzla’dan sonra dördüncü büyük şehri olan Bosna Hersek Federasyonu’na bağlı Zenica’nın Belediye Başkanı Husein Smajlovic, tatil için geldiği Fethiye’de Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Fethiye’nin muhteşem bir şehir olduğunu ve çok güzel belediyecilik çalışmaları yapıldığından dolayı Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Zenica Belediye Başkanı Husein Smajlovic, “Yaklaşık 5 günden bu yana Fethiye’de tatil yapıyorum. Belediyeci olduğumdan dolayı şehrin alt ve üst yapılarını da inceleme fırsatı buldum. Gayet başarılı bir belediyecilikle karşılaştım. Başkanı gerçekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Eşimle beraber Bosna Hersek’i ziyaret etme fırsatı bulmuştum. Bosna deyince bizim aklımıza son İslam mütevekkili Alija İzetbegović gelir. Onun mezarını da ziyaret etmiştim. Onun kitapları benim baş ucumda durur. Bosna Müslüman Türkler için çok özel bir yer. Bosna, hüzün demek. İnşallah yüzlerimiz hep böyle gülsün” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.