BODTO, fuarın gediklisi

11. kez düzenlenen Travel Turkey Turizm fuarında kurulan Bodrum standına bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri ve Moldova’dan sağlanan direkt uçuşlar damgasını vurdu. Fuarın açılış günü olan 7 Aralık Perşembe günü Bodrum standı...

BODTO, fuarın gediklisi

11. kez düzenlenen Travel Turkey Turizm fuarında kurulan Bodrum standına bu yıl Birleşik Arap Emirlikleri ve Moldova’dan sağlanan direkt uçuşlar damgasını vurdu. Fuarın açılış günü olan 7 Aralık Perşembe günü Bodrum standı açılış kokteyline gelerek ikili görüşmeler yapan çok sayıda Bodrumsever dikkat çekti.

Travel Turkey Turizm Fuarında 7 Aralık Perşembe günü B holünde kurulan Bodrum Standının açılış kokteyli gerçekleştirildi. T.C. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonuyla ve Bodrum Belediyesinin destekleriyle hazırlanan standın açılışına İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Tokat Vali Yardımcısı Eski Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, BODTO Meclis Üyeleri ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri ile Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Filiz Mutlu, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, Türkiye Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Adana Otelciler Birliği Başkanı Tayyar Zaimoğlu, BODER Başkanı Halil Özyurt, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, TAV Holding Satış Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ile çok sayıda Bodrumlu firma temsilcisi katıldı.

“Bodrum standı hepimizin temasını yaşatalım.”

Üyelerini Bodrum çatısı altında birlik beraberlik içinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını bildiren BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum standımızda üyelerimizin iş görüşmeleri yapabilmesi ve Bodrumumuzu temsil etmek için, Bodrum Belediyemiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte tekrar Travel Turkey fuarındayız. Açılış kokteylimiz oldukça kalabalık geçiyor, umuyorum ki üyelerimiz bu fuardan güzel sonuçlar alacak ve 2018 turizm sezonunu hep birlikte daha iyi tamamlayacağız. Herkese iyi fuarlar diliyorum.” dedi.

Dubai-Bodrum arası uçuşlar başlıyor

Gün boyunca Bodrum standında gerçeklesen iş görüşmelerinde Bodrum Ticaret Odası Üyeleri olumlu sonuçlar elde etti. Airarabia havayollarının Birleşik Arap Emirlikleri-Bodrum arası direkt uçak seferlerini başlatacağı bilgisi fuar katılımcılarını sevindirirken, Airarabia Doğu Avrupa Bölge Müdürü Nuket Angın ve Tav Bodrum Müdürü Serkan Karahatay Sharjah/Dubai-BJV seferlerinin 12 Haziran 2018’den Eylül 2018 sonuna kadar hafta 3 sefer olacağını bildirdi. Moldova-Bodrum arasında da direkt uçak seferlerinin başlayacağı da öğrenilen bilgiler arasındaydı. BODTO üyesi bir acentenin İranlı bir tur operatörüyle anlaştığı İran’dan Bodrum’a gelecek turist sayısında artış beklendiği öğrenildi. Çinli ve Rus tur operatörlerinin Bodrumu temsil eden paydaşlarla toplantı yapması ise dikkat çekti.

B holünde 308 numaralı alanda kurulan Bodrum standı fuar bitimi olan 10 Aralık Pazar güne kadar 10.00-18.30 saatleri arasında üyelerine hizmet vermeye devam edecek ve Bodrum severleri ağırlamaya devam edecek.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.