Bodrum’un geceleri de gündüzleri de cıvıl cıvıl

İstanbul’da bulunan Les Ottomans’ın sahibi aynı zamanda cemiyet hayatının renkli simalarından Ahu Aysal, yaz tatilini Bodrum'da geçirmeye devam ediyor. Geçtimiz akşam aralarında yakın dostu Besim Kazodo'nunda bulunduğu bir gurup...

Bodrum’un geceleri de gündüzleri de cıvıl cıvıl

İstanbul’da bulunan Les Ottomans’ın sahibi aynı zamanda cemiyet hayatının renkli simalarından Ahu Aysal, yaz tatilini Bodrum'da geçirmeye devam ediyor. Geçtimiz akşam aralarında yakın dostu Besim Kazodo'nunda bulunduğu bir gurup arkadaşı ile Türkbükü'ndeki Garo's Restaurant'ta balık keyfi yapan Aysal, mekan çıkışında objektiflerimize poz verdi. Garo’s Restaurant patronları Garo Nişan ve Çetin Sağıroğlu’nun uğurladığı Ahu Aysal neşesi ve keyfi yerinde olunca çalan müziklerin eşliğinde sokak ortasında kıvrak dans figürleri sergiledi. Ahu Aysal’ın bu neşeli, eğlenceli ve hayat dolu tavırları ile herkesi bir kez daha kendine aşık etti. Ahu Aysal'ın bu güzel dansının ardından yakın arkadaşı Besim Kazodo tarafından kırmızı bir gülle ödüllendirildi.

Anne-oğul balık keyfi

Ağaoğlu 1453 Maslak’ın Kiralama ve Pazarlama’nın başında bulunan Ayten Alpar ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’ndan olan oğlu Mert Ağaoğlu ile Bodrum tatilini tüm hızı ile devam ettiriyor. Geçtiğimiz gün oğlu Mert ile birlikte Türkbükü’nde bulunan Atılay Balık Restaurant ‘da akşam yemeği öncesi Türkbükü sahilinde yürüyüş yaparken objektiflerimize takıldı. Ayten Alpar boyunu geçen oğlunun ellerini sımsıkı tutarak sahil şeridi boyunca yürüyüş yapıp mağazaları dolaşırken, annesine eşlik eden Mert taktığı neon yeşil kulaklıklarla gün boyunca müzik dinledi.

Anne-kız tatilde

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Nora Kalpakçıoğlu kızı Talia ile birlikte Bodrum tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Türkbükü’nde bulunan Mavi Otel çıkışında objektiflere yansıyan anne-kız sahil şeridi boyunca yürüdü. Yaz tatillerini Bodrum’da geçiren, aynı zamanda kısa zamanlı Yunan adalarını ziyaret eden Nora Kalpakçıoğlu bayram tatilini öncesi sahil şeridinde küçük bir alışveriş yaptıktan sonra kendilerini bekleyen araçlarına binerek evlerine gittiler.

Toprak ailesi de Bodrum’u tercih etti

Merhum işadamı Halis Toprak’ın kızları Ayfer Toprak Karavan ve Mine Toprak Ekmekçi geçtiğimiz akşam Bodrum’da ailecek bir araya gelerek keyifli bir akşam yemeği yediler. Türkbükü’nde bulunan Atılay Balık’da bir araya gelen Ayfer Karavan ve Mine Ekmekçi eşleri ile birlikte güzel bir Bodrum akşamında ailecek bir arada olmanın keyfini çıkardılar. Bodrum’da güzel işlere imza atan CKA Art Gallery by Cengiz Karavan eşi ve misafirleriyle yemek sonrası çıkıp sahilde tur atarken kendilerini görüntüleyen muhabirleri görünce “Yine mi siz, çocuklar her yerdesiniz” sözleriyle gazetecileri tebessüm ettirdi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.