Bodrumspor’da kombine satışları başladı

2016-2017 Sezonunda tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da kombine satışları başladı.Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un maçlarını...

Bodrumspor’da kombine satışları başladı

2016-2017 Sezonunda tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da kombine satışları başladı.

Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un maçlarını oynadığı Bodrum Şehir Stadı’nda saha zemini yenilenirken, tribünlerde yapılan çalışmalarla koltuk sayısı da arttırıldı. Bir çok yeniliğin yapıldığı Bodrum Şehir Stadı’nda bu sene ilk kez 2. Lig maçı seyredecek olan taraftar için kombine satışları başlarken, bilet fiyatları; Martı Sedat, Maraton, Eski ve Yeni Kale Arkası tribünlerde 99, VİP tribünde ise 1000 TL olarak satışa sunuldu.

B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya yaptığı açıklamada kombine satışlarının kulübe olan katkısını vurgulayarak şunları söyledi;

“Yeni sezonda kulüp tarihimizde ilk kez ikinci ligde mücadele edeceğiz. Takımımızda şu anda Afyon’da kampta ve tüm hızıyla sezona hazırlanıyor. Bu sene stadımızda bir çok yeniliğe gittik. Başta saha zeminimizi değiştirdik ve yeni kale arkası tribünü ekledik. Bu çalışmalarda bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta başkanımız Mehmet Kocadon’a ve tüm Bodrumspor sevdalılarına kendim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Stadımızdaki çalışmalarda en kısa sürede bitecek ve 26 Ağustosta Sarıyer maçı ile sezona başlayacağız. Ben buradan bir kez daha taraftarlarımıza sesleniyorum; Bodrumspor bu başarıları taraftarımızla birlikte kazandı ve yine beraber başaracağız. Geçtiğimiz sezon 200 Lira olan kombine fiyatlarını da başkanımız Mehmet Kocadon ile birlikte aldığımız karar ile onlara jest yaparak 99 Liraya düşürdük. Şimdi sıra taraftarımızda, kombinelerini alarak Bodrumsporumuza destek olma zamanı, haydi kalbinde Bodrumspor sevdası olanlar gelin yine beraber başaralım”.

Kombine biletini aldıktan sonra ürünleri inceleyen Başkan Kocadon, tüm Bodrumspor sevdalılarını da kombinelerini almaya davet ederek, ''Öncelikle Bodrum halkına ve Bodrumspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Geçen sene 3. Lig’de bize müthiş sahip çıktılar ve tribünler neredeyse dolu oynadık hep. Bu sene Bodrum, bir basamak daha yükselerek 2. Lig’e çıktı ve daha çok taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Onun için de, fiyatları daha aşağıya çekerek kombine bilet satışlarımızı başlattık. Bütün Bodrum halkını, Bodrumspor sevdalılarını bir an önce kombine biletlerini almaya davet ediyorum. Hep beraber maç seyretmek keyifli olacak. Bodrumspor bu sene daha agresif ve hızlı futbol oynamayı düşünen bir takım olarak sahaya çıkacak. İnşallah 1. Lig de bizi bekliyor olacak.'' dedi.

Kombine satışları ise Bodrum merkezde bulunan PTT karşısındaki StoreBodrum mağazasında yapılıyor.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.