BODRUMSPOR, İSTANBUL’DAN BİR PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor İstanbul deplasmanında Sancaktepe Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.İstanbul Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Bodrum’dan gelen bir...

BODRUMSPOR, İSTANBUL’DAN BİR PUANLA DÖNDÜ

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor İstanbul deplasmanında Sancaktepe Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

İstanbul Sancaktepe Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Bodrum’dan gelen bir otobüs taraftarla birlikte İstanbul’da yaşayan Bodrumspor taraftarları da izledi. Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken, 48’inci dakikada konfeti şov gerçekleştirdiler.

Saat 13:30’da başlayan karşılaşmanın ilk 45 dakikasında her iki takım da ortada bir oyun sergilerken, B.B. Bodrumspor’un ilk yarının son dakikasında bulduğu pozisyon dışında tehlikeli bir pozisyon yaşanmadı. Sol kanattan Cengiz’in yaptığı ortada top, Sancaktepe Belediyespor defansını geçerek Mümin’in önünde kaldı. Mümin’in gelişine vurduğu top az farkla dışarı çıktı ve bu pozisyondan sonra karşılaşmanın hakemi ilk 45 dakikayı bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi Sancaktepe Belediyespor daha etkili başlarken, B.B. Bodrumspor dakika 60’tan sonra etkili olmaya başladı. Her iki takım da kontra ataklarla gol pozisyonlarına girse de son vuruşlarda başarılı olamazken, son dakikalarda Sancaktepe Belediyespor defansından seken topun ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Mümin’in şutu kalecide kaldı. Bu pozisyonda Sancaktepe Belediyesporlu defans oyuncusunun Mümin’i çektiğini belirten B.B. Bodrumspor teknik direktörü ve yedek kulübesi karşılaşmanın hakemine tepki gösterirken, kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

B.B. Bodrumspor alınan bu sonuçla puanını 24’e çıkararak 9. Sıradaki yerini korudu. B.B. Bodrumspor ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kala 6 Aralık Pazar günü saat 13:30’da Yomraspor ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.