Bodrum’da turistler çiçeklerle karşılanıyor

Bodrum’da turizm sezonunun başlamasıyla birlikte sahiller renklenirken, otellerini yeni açan işletmeler turistleri karanfillerle karşılıyor.Bodrum İçmeler mevkiindeki bir otel ilk misafirlerini otel önünde düzenlediklerini törende...

Bodrum’da turistler çiçeklerle karşılanıyor

Bodrum’da turizm sezonunun başlamasıyla birlikte sahiller renklenirken, otellerini yeni açan işletmeler turistleri karanfillerle karşılıyor.

Bodrum İçmeler mevkiindeki bir otel ilk misafirlerini otel önünde düzenlediklerini törende karanfil verip, kokteyl ikram ederek karşıladı.

Öğle saatlerinde otobüslerle gelen Hollanda ve Belçika'lı 55 turisti otelin kapısında karşılayan 4 yıldızlı otelin görevlilerinin bu davranışı turistlerinde beğenisini kazandı. Bol bol fotoğraf çeken turistlerin karşılama töreni dolayısıyla oldukça mutlu oldukları da gözlerden kaçmadı.

Forever Otel Operasyon Müdürü İbrahim Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada 18 yıldır bu karşılama törenlerini düzenlediklerini belirterek, "Daha önce davul ve zurnayla da karşılamıştık. Personelimiz ile oteli kendi evimiz gibi görüyoruz. Misafirlerimizi kendi evimize gelmiş gibi hissediyoruz ve onları güler yüzle karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Hollanda'dan gelen Hemşire Mallee Rosemary ise karşılamadan çok etkilendiğini belirterek, "Böyle bir karşılama hiç beklemiyordum. Bodrum'a daha önce bir kez daha gelmiştim" dedi.

Belçikalı Fılıp Dumortıer de, "Bizim için çok güzel bir sürpriz oldu. Hiç beklediğimiz bir şey değildi. Türkiye'ye ilk kez geliyorum ve çok mutlu oldum" dedi.

Özellikle İngiliz turistlerin tercih ettiği ve gece hayatı ile ünlü Gümbet’te de plajlar renklenmeye başladı. Gümbet’te açılan otellerin plajları dolmaya başlarken, 2 gündür kapalı olan hava nedeniyle güneşlenemeyen turistlerde bugün açan güneşin keyfini çıkardı. Gümbet dışında Kumbahçe, Bitez, Ortakent-Yahşi sahillerinde de gezintiye çıkan yerli ve yabancı turistler zaman zaman denize girmeyi de ihmal etmedi.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.