Bodrum’da sezon öncesi değerlendirme

Bodrum’da turizm sezonunun açılması ile birlikte Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından toplantı düzenledi.TÜRSAB Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya İlçe Turizm Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum İlçe Emniyet...

Bodrum’da sezon öncesi değerlendirme

Bodrum’da turizm sezonunun açılması ile birlikte Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından toplantı düzenledi.

TÜRSAB Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya İlçe Turizm Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Ufuk Keleş, Bodrum Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı ile TÜRSAB üyeleri katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan TÜRSAB Bölgesel Yürüme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, sorunlarla başlayan sezonda, mevcut sorunları bölgedeki yetkililerle paylaşmak ve bilgi alabilmek için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti.

Üyelerin ve sektör paydaşlarının bir araya geldiği toplantıda, video konferans yoluyla İstanbul'da bulunan TÜRSAB Hukuk Müşaviri Şükran Tezer ve avukatlara bağlanıldı. Yaşadıkları sorunlara hukuki açıdan çözüm arayan taşımacılık sektörü mensupları, sorularına cevap aradı.

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.