Bodrum'da kaçak göçmen operasyonu

Yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek için Bodrum’a giriş yapan göçmenler polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.Göçmen kaçakçılığına engel olmak, Ege Denizi'ndeki faciaların önüne geçmek için tedbiri elden...

Bodrum'da kaçak göçmen operasyonu

Yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek için Bodrum’a giriş yapan göçmenler polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.

Göçmen kaçakçılığına engel olmak, Ege Denizi'ndeki faciaların önüne geçmek için tedbiri elden bırakmayan güvenlik güçleri Bodrum’a giriş yapmak isteyen 10 Pakistanlıyı bir otomobilde yakaladı. Aydın bölgesinde bir minibüs dolusu kaçak göçmeni yakalayan Jandarma ekipleri plakasını belirledikleri bir otomobilin öncü olarak Bodrum’a seyir ettiği ve araç içinde silahlı organizatörlerin olabileceği bilgisine ulaştı. Belirlenen aracın yakalanması için çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saat önceki gün 02.30 sularında bahse konu otomobilin Bodrum sınırlarına girdiğini tespit ederek takibe aldı. İlçe merkezi girişi olan Yokuşbaşı Mevkii Emin Anter Bulvarı üzerinde yolu kesen polis ekipleri aracı durdurdu. Aracın etrafını saran polisler araçtan art arda çıkarılan 10 Pakistanlıyı görünce şaşkına döndü. O anlar MOBESE kameraları tarafından an ve an kayıt edildi. Şahıslar ve araçta arama yapılmasının ardından kaçak göçmenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Aracı kullanan Pakistan uyruklu kişi organizatörlük yaptığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilirken diğer yakalananlar işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.