Bodrum muhtarlarına eğitim

Bodrum ilçesinde görevli 42 mahalle muhtarına hizmet içi  eğitim verildi. Bodrum Kaymakamlığı, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen eğitim...

Bodrum muhtarlarına eğitim

Bodrum ilçesinde görevli 42 mahalle muhtarına hizmet içi  eğitim verildi. Bodrum Kaymakamlığı, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen eğitim Muğla Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nazan Baybasa ve  Bodrum ilçesinde görevli 42 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Muğla Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu;  eğitim toplantısında; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda gerçekleştirilen ve yürütülen çalışmalara ilişkin katılımcıları bilgilendirmiş, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve ailenin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

Eğitimde Menteşe Sosyal Hizmet Müdürlüğünde görevli Psikolog Semra Karaağaçlı  tarafından muhtarlara “Kadının İnsan Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Kadınların Ekonomik Sosyal ve Kültürel Alanlara Etkin Katılımı, Kadına Yönelik Şiddet ve Bununla Mücadele Mekanizmaları Bilgisi, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına karşı Şiddetin önlenmesine Dair Kanun” konularında bilgilendirme yapılırken, eğitim sonunda muhtarlardan gelen sorular cevaplandırıldı.

 

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.