Bodrum hattı yine patladı

Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesinde DSİ'ye ait içme suyu ana ishale hattına ait boru patladı.Patlama ile ilgili MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yaşanan olayın üzücü olduğunu MUSKİ olarak gerekli çalışmaları başlattıklarını...

Bodrum hattı yine patladı

Bodrum İlçesi Güvercinlik Mahallesinde DSİ'ye ait içme suyu ana ishale hattına ait boru patladı.

Patlama ile ilgili MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yaşanan olayın üzücü olduğunu MUSKİ olarak gerekli çalışmaları başlattıklarını açıkladı.

MUSKİ ekiplerinin patlamanın nedeni ile ilgili araştırmalara başladığını belirten Ülgen, “ Güvercinlik Mahallesinde saat 14:00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlama anından itibaren MUSKİ 1. Bölge Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz olay yerinde çalışmalarına başladı. 1 adet kepçe ile kamyon ve Büyükşehir Belediyesine ait arasözlerle patlayan bölge de düzenleme çalışmaları başlatıldı. Aynı zamanda patlayan boru hattının yenilenmesi için ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Patlayan bölgedeki hasarın büyük olması nedeniyle çevre mahallelere su veremiyoruz. Patlama nedeniyle bölgede bulunan bir otelde maddi hasar meydana gelmiştir. Ekiplerimiz konuyla ilgili de tutanaklarını tutular. Çalışmalarımızı hızlandırarak vatandaşlarımızın en kısa süre su ihtiyaçlarını gidereceğiz. Ayrıca MUSKİ’nin kuruluşundan itibaren bilinen bu ishale hattı sıkıntısı DSİ 21. Bölge ile paylaşılmış ve ilgili kuruluşlarla istişare yapılmıştır. Yapılan istişareler sonucunda hattın yenileme çalışmaları başlamış bulunmakta ve önümüzdeki aylarda hattın değişimi tamamlanacaktır” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.