Bodrum Denizcilik Tarihi konuşuldu

Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Muzaffer Metin Ataç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.2007 - 2009 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak görev yapmış Oramiral Muzaffer Metin Ataç'a...

Bodrum Denizcilik Tarihi konuşuldu

Emekli Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Muzaffer Metin Ataç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

2007 - 2009 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak görev yapmış Oramiral Muzaffer Metin Ataç'a ziyaretinde Turgutreis Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği Başkanı Tarık Eray Çakır da eşlik etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Kocadon ve Ataç, Bodrum'daki denizcilik tarihi ve denizle ilgili yapılan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca Bodrum Karatoprak (Turgutreis) doğumlu dünyaca ünlü Türk denizcisi Amiral Turgut Reis'in, Türk Denizcilik Tarihine yaptığı katkılardan da bahsedilerek, önümüzdeki süreçte üçüncüsü yapılması planlanan “Turgut Reis ve Türk Denizcilik Tarihi Uluslararası Sempozyumu” için bir ön görüşme yapıldı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.