Biz Anadoluyuz Projesi sürüyor

Muğla Valisi Esengül Civelek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’in himayesinde İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı ve Hakkari’den Muğla’ya...

Biz Anadoluyuz Projesi sürüyor

Muğla Valisi Esengül Civelek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’in himayesinde İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı ve Hakkari’den Muğla’ya gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuklarla tek tek sohbet eden Vali Civelek, “Biz Anadoluyuz Projesi ile var olan sevgimizi, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Aynı zamanda da sizler misafir olduğunuz ilin tarihi ve kültürel değerlerini, eşsiz güzelliklerini görmüş oluyorsunuz. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Ağrı ve Hakkâri’ye Muğla’dan sevgi ve selam götürün” diye konuştu.

Vali Civelek, çocuklara Muğla’da güzel zaman geçirmeleri temennisinde bulunarak proje hakkındaki fikirlerini sordu.

Proje ile birlikte pek çok ilki yaşadıklarını ifade eden çocuklar, Muğla’nın eşsiz güzelliklerini görmekten çok mutlu olduklarını, ilk defa uçağa bindiklerini, deniz ve dalında portakal gördüklerini dile getirdiler.

Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Nihat Ekinciler, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Arslan eşlik etti.

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında ilimize Ağrı ve Hakkari’den gelen öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 130 kişi 4-7 Mayıs tarihleri arasında Menteşe ve Köyceğiz’in tarihi, kültürel, manevi ve turistik yerlerini gezecekler.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.