Bisikletin çınarları Marmaris’te buluştu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 9.su düzenlenecek olan Milli Bisikletçiler Toplantısı 120 den fazla katılımcı ile 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Marmaris Blue Bay Platinum Otel’de gerçekleştirilecek. Türk Bisiklet...

Bisikletin çınarları Marmaris’te buluştu

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 9.su düzenlenecek olan Milli Bisikletçiler Toplantısı 120 den fazla katılımcı ile 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Marmaris Blue Bay Platinum Otel’de gerçekleştirilecek. Türk Bisiklet tarihinde önemli rol oynayan Milli sporcuların katılacağı toplantıda, belirlenen 3 ayrı rota da her gün bisiklet turu da gerçekleştirilecek. Bisikletin Çınarlarını bir araya getirecek toplantıya, Amerika, Avusturya, Almaya, İngiltere gibi ülkelere yerleşmiş Milli Bisikletçilerimiz de katılacak. Kendisi de eski Milli Bisikletçi olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’nın da katılacağı Toplantının Açılış Korteji, 25 Nisan Çarşamba günü Atatürk Anıtı’ndan Grand Yazıcı Turban Otel arasında gerçekleştirilecek. Daha sonra Açılış Seremonisi yine aynı otel de gerçekleştirilecek.

4 gün boyunca devam edecek toplantı süresince Marmaris Belediyesi’nin misafiri olacak olan Bisikletin Çınarları Marmaris Deniz Ticaret Odası tarafından düzenlenen Tekne Turu’na ve TURSAB tarafından düzenlenen Jeep Safari ye da katılarak Marmaris’i gezip görme şansına sahip olacaklar.

Faaliyetin son 2 yıldır Antalya ve Alanya’da yapıldığını söyleyen Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı; “ Bu sene Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçlamaz ve Muğla İl Temsilci İlker Cömert’in talepleri ilgi ve istekleri ile bu önemli etkinliği Marmaris’e almaya karar verildi.

Marmaris Belediyesi’nin de etkinliğe ilgi gösterip destek verince Toplantıyı Marmaris’e aldık. Marmaris’in son dönemlerde yapılan bisiklet yolları ve bu yolların bakımı takibi ile sadece ülke genelinde değil Dünya genelinde adından söz ettiriyor. Bu bağlamda bu etkinlik Bisiklet Kenti Marmaris’e çok yakışacak, emeği geçen destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.