Bisiklet Sohbetleri yarın

Menteşe Belediyesi ve Muğla Bisiklet Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Orta Asya Bisiklet Turu” fotoğraf sunumu ve söyleşisi 13 Şubat 2016 Cumartesi Günü Saat 16:00’da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşiyor.Menteşe...

Bisiklet Sohbetleri yarın

Menteşe Belediyesi ve Muğla Bisiklet Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Orta Asya Bisiklet Turu” fotoğraf sunumu ve söyleşisi 13 Şubat 2016 Cumartesi Günü Saat 16:00’da Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşiyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, ”Muğla Bisiklet Derneği ile her zaman ortaklaşa çalışmalar içerisindeyiz. En son ilçemizde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için 7’den 70’e bisiklet etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde ücretsiz kurslar verdik. Başarılı olan bu projemiz sayesinde 100 vatandaşımız bisiklet kullanmayı öğrendi. İçlerinde engelli kardeşlerimizinde bulunduğu kurslarımız halen devam ediyor. Şimdi de “Orta Asya Bisiklet Turu” Fotoğraf sunumu ve söyleşisi ile birlikte olacağız. Bizim hedefimiz bisiklet kenti Menteşe’yi yaratmak. Bu anlamda derneğimize ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.