Bin 500 işletme ve konuta bilgilendirme yapıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı 5 yıldır devam eden “Kapıdan kapıya bilgilendirme” projesi kapsamında uygulama yapan Çevre Koruma bölümü öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Muğla Sıtkı...

Bin 500 işletme ve konuta bilgilendirme yapıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı 5 yıldır devam eden “Kapıdan kapıya bilgilendirme” projesi kapsamında uygulama yapan Çevre Koruma bölümü öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar da katıldı. Proje kapsamında kapı kapı dolaşarak bilgilendirme yapan öğrencilere çevreye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür belgesi ve hediye verildi.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, KAYDEM Plastik ve gönüllü 40 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen “Kapıdan kapıya bilgilendirme” projesi bu yıl da sona erdi. Kapı kapı bilgilendirmede 1500 işletme ve konut ziyaret edilerek, bilgilendirme yapıldığı bildirildi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, projede gönüllü çalışan 40 öğrenci ile Denizatı Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltıya Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar da katıldı. Proje kapsamında kapı kapı dolaşarak bilgilendirme yapan öğrencilere çevreye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür belgesi ve hediye verildi.

Muğla Üniversitesi Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma bölümü öğrencilerine verilen kahvaltıda konuşan Başkan Saatcı, “Kapıdan kapıya bilgilendirme projesi, 5 yıldır sürdürdüğümüz bir proje. Hem aldığınız eğitimi pratiğe dönüştürme şansı buluyorsunuz hem de çevremize katkı sağlıyorsunuz. Daha güzel, daha çevre bilinci yerleşmiş bir Türkiye dileklerimle herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar ise, Fethiye Belediyesi’nin bu değerli projesine katılan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Harmandar, “Mesleğiniz ne olursa olsun, sadece sınıflarda dört duvar arasında öğrenilen teorik bilgiler yeterli değildir. Günümüzde uygulama son derece önemli. Bölümünüz çevre ise en iyi şekilde uygulama yapmalıyız. Bu aynı zamanda sosyal sorumluluk projesidir. Herkes farklı mesleklerde olabilir. Ancak önemli olan topluma hizmet şuuruna erişmektir. Öğrencilerimizin de bu şuurla 5 yıldır çalışması bizleri son derece mutlu etti.

Projenin hayata geçmesi nedeniyle Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya çok teşekkür ederek öğrencilerle konuşan Harmandar, "Başkanımız insanı seviyor, toplumu seviyor ama öğrencileri daha çok seviyor. Bu yüzden sizlere 5 yıldır destek veriyor. Sadece bununla da kalmayıp Başkanımız Karaçulha'da büyük bir kampüs içinde maliyeti en büyük olan A Blok binasını yaptı sağolsun. Kendisine çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.