Beyimoğlu’ndan başkanlara teşekkür

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu her zaman maddi ve manevi olarak kulübün yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı...

Beyimoğlu’ndan başkanlara teşekkür

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu her zaman maddi ve manevi olarak kulübün yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban ve Menteşe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Murat Gökalp ile Levent Ünver’e yeşil beyazlı camia adına teşekkür etti.

Ligde zirve mücadelesi veren ve bu sezon şampiyon olarak 3. Lig özlemini sona erdirmek isteyen Muğlaspor’da hafta sonu oynanacak olan Burdur Bucak Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Çalışmalarını cumartesi günü tamamlayacak olan Muğlaspor aynı gün yola çıkarak Burdur’da kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

Takımın zirve mücadelesinde kendilerine destek veren ve her zaman katkılarını yanlarında hissettikleri belediye başkanları ve başkan yardımcıları ile tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, ‘Her zaman her konuda yanımızda olan başta Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Osman Gürün’e, maddi ve manevi olarak her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz ve seyircisiz oynanan Selvioğlu maçı için tüm programlarını iptal ederek gelip maçı izleyen Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş, Menteşe Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet Güven ve Levent Ünver’e camiamız adına şükranlarımızı sunarım. Zirveye giden bu yolda kent olarak birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe bütün engelleri rahatlıkla aşarız’ dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.