Beyimoğlu, “DEVAM” dedi

Altı yıllık bir aradan sonra tekrar profesyonel lige dönüş yapan Muğlaspor’da 27 Mayıs’ta olağan kongre yapılacak. Kulüp başkanı Haluk Beyimoğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada takımın 3. lige çıkması durumunda...

Beyimoğlu, “DEVAM” dedi

Altı yıllık bir aradan sonra tekrar profesyonel lige dönüş yapan Muğlaspor’da 27 Mayıs’ta olağan kongre yapılacak. Kulüp başkanı Haluk Beyimoğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada takımın 3. lige çıkması durumunda aday olmayacağını açıklamıştı. Başkan Beyimoğlu, 48’in arması Muğlaspor’un sadece merkezin değil, tüm 48’in sahipleneceği bir takım oluşturulmasına yönelik yapılan çalışmalar sonrası tekrar aday olacağını açıkladı.

İşadamlarına çağrı

Basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Beyimoğlu, “Kulübümüz 27 Mayıs’ta genel kurula gidiyor. Geçen süreçte Muğlaspor’un tüm 48’in birleştirici gücü ve arması için yapılan çalışmalar vardı. Yapılan çalışmalarda geçen sezon yakalanan ahengin ve uyumun devamı açısından tekrar aday olmam konusunda talepler geldi. İlçelerimizden yönetimimize yeni takviyelerin yapılması ile ortak değerimiz Muğlaspor’un daha iyi yerlere gelebileceği ortaya konuldu. Bu istek ve talepler sonrası görevden kaçmak bize yakışmayacağını düşündüm ve tekrar 27 Mayıs’ta yapılacak kongrede aday olmaya karar verdim. Bu sadece benim değil, genel bir uzlaşı çerçevesinde alınan bir karardır. Genel Kurul’da yönetime 15 asil, 10 yedek üye seçeceğiz. Yönetim için Muğlaspor sevdası olan, zamanı olan, elini taşın altına sokabilecek tüm ilçelerimizden işadamlarımızı yönetim kurulunda görev almaya davet ediyorum” dedi.

Bu yıl kulüp giderinin 1,5 milyon lira olarak hesapladıklarını, ancak harcamaların 2 milyon lirayı geçtiğini belirten Başkan Beyimoğlu Valimiz Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’ün ve taraftarlarımızın büyük destekleri ile kulübümüzü 3. Lige çıkarmanın gururu yaşadık. 3. Ligde de bu desteklerin yine devam etmesini istiyoruz. Bize her anlamda destek veren, taraftarlarımız başta olmak üzere tüm Muğla protokolüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.