Belediyenin mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum Yarımadası genelinde düzenlenen mahalle toplantılarına Yalıkavak'ta devam edildi.2014 yılı Ekim ayı mahalle toplantılarına Yalıkavak Mahallesi'nden...

Belediyenin mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum Yarımadası genelinde düzenlenen mahalle toplantılarına Yalıkavak'ta devam edildi.

2014 yılı Ekim ayı mahalle toplantılarına Yalıkavak Mahallesi'nden başlayan Bodrum Belediyesi ekipleri toplantı süresince vatandaşın sorunlarını dinledi.

Yalıkavak Yıldırım Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Hukuk İşleri Müdürü Av. Naciye Berrak Bağlı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü Kontrol Planlama, Destek Hizmetleri Müdürlüğü İdari İşler personellerinin yanı sıra Yalıkavak Mahallesi Muhtarı İbrahim Bayır ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşlar; sokak hayvanları, genel temizlik hizmetleri, yol ve kanalizasyon ile ilgili sorunlarını belediye yetkililerine iletti. Halkla İlişkiler Birimi ekipleri de toplantı boyunca tek tek söz alarak istek, görüş ve şikayetlerini bildiren vatandaşların sorunlarını ilgili müdürlüklere iletmek ve cevaplamak üzere notlarını aldı. Ekipler vatandaşlara Belediyeden beklentileri ölçmek üzere hazırladıkları anketleri dağıttı.

Toplantıya katılan vatandaşlara ayrıca Bodrum Belediyesi Hizmet Noktalarının yazılı olduğu bilgi broşürleri ile Bodrum Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan aylık yayınlanan Halikarnas adlı bülten de dağıtıldı.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.