Bayrağı Samsun’dan getirecekler

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı 4.sü düzenlenecek olan Samsun’dan Muğla’ya Ata’nın İzinde Bisiklet Turu kapsamında 1100 km yol yapacaklar ve Samsun’dan teslim aldıkları Ay Yıldızlı Bayrağı...

Bayrağı Samsun’dan getirecekler

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı 4.sü düzenlenecek olan Samsun’dan Muğla’ya Ata’nın İzinde Bisiklet Turu kapsamında 1100 km yol yapacaklar ve Samsun’dan teslim aldıkları Ay Yıldızlı Bayrağı Muğla’ya getirecekler.

Geçtiğimiz Cuma günü kara yolu ile Samsun’a geçen 20 kişiden oluşan Bisiklet Takımı Samsun Kent Merkezinde 15 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenecek olan Törenle Samsun Valisi Osman Kaymak’tan teslim alacakları Şanlı Türk Bayrağını sırası ile Çorum, Ankara, Afyon, Denizli illerini geçerek 1110 km kat edip 19 Mayıs 2018 günü Muğla Atatürk Stadyumunda düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayaramı Törenlerinde Muğla Valisi Esengül Civelek’e teslim edecekler.

4.sü düzenlenecek olan Tur 19’un hem Gençlik Haftası hem de 19 Mayıs kutlamlarının anlam ve önemi açısından son derece önem arz ettiğini belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz; “Muğlalı Bisikletçilerimiz, 5 gün gibi kısa sürede önemli bir mesafeyi kat ederek, hem zamanla yarışıyor hemde Türk gencinin imkan sağlandığı zaman neler başarabileceğini gösteriyorlar.” dedi.

Geçtiğimizsene 10 kişi ile gerçekleşitirilen Tur 19’un bu sene 20 sporcu ile yapıldığını sözlerine ekleyen Öçalmaz; “Bir kaç yıldır Bisiklet sporu için yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Bu sene Samsun’dan Muğla’ya Bisiklet Turu Tur 19’a ilçelerde ki Bisiklet Kulüplerinden de sporcu davet ettik. Bu Tur’da sporcularımız haftanın ve bu önemli Bayramın ruhuna uygun bir etkinlik gerçekleştirmelerinin yanı sıra, uzun yol yarışları öncesi kednilerini test etme fırsatıda buluyorlar. Ben tüm ekibimize başarılar diliyorum. Organizasyon için destek veren, Samsun, Ankara, Afyon ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.