Basketbolculara moral kahvaltısı

Haber MerkeziTBF 2. Ligde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon başlangıcı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.Kahvaltıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,Fethiye...

Basketbolculara moral kahvaltısı

Haber Merkezi

TBF 2. Ligde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı, sezon başlangıcı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı,

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, sporcular, idari yönetim ve teknik heyet katıldı.

İyi bir kamp sezonu geçirdiklerini, Antalya’da ise turnuvaları başarıyla tamamladıklarını ifade eden Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Engin Taşkıran, tüm basketbol severleri ilk maça davet etti.

Fethiye’yi basketbol anlamında da temsil etmeye devam edeceklerini ifade eden Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, “Bu sezonu iyi bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Hayırlı bir sezon olsun” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, hedefi sporcuların belirleyeceğini ifade ederek, “Hedefi yöneticiler koymaz. Sporcular koyar. Bu sene diğer senelere göre farklı olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsor oldular. Bizim yükümüzün bir anlamda hafiflemesi hem de Lokman Hekim’in Fethiye Basket takımının tecrübelerini bir araya gelmesi sağlanmış oldu. Ama Basketbol ama diğer spor branşları Fethiye’de emek verdiğimiz her evladımız, bize misli mislini geri döndürüyor. Bu anlamda çok şanslıyız. Kazasız belasız, başarılı bir sezon geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.