Basketbol İl Birinciliği sonuçlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Temsilciliği tarafından düzenlenen U-12 Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları, Yatağan ilçesinde oynandı.Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyonasına...

Basketbol İl Birinciliği sonuçlandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Temsilciliği tarafından düzenlenen U-12 Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları, Yatağan ilçesinde oynandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyonasına illerden katılacak takımların belirlendiği il müsabakaları sürüyor. Federasyonunun Muğla temsilciliği tarafından düzenlenen U-12 Kız ve Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları, Yatağan ilçesindeki kapalı spor salonunda oynandı.

Muğla genelinde 4’er kız ve erkek takımının yer aldığı müsabakalar sonucunda, kızlarda 1. Datça Belediyespor, 2. Bodrum Yarımadaspor, 3. Yeşil Marmarisspor ve 4. Yatağanspor oldu.

Erkeklerde ise, 1. Yeşil Marmarisspor, 2. Bodrum Fenerbahçe, 3. Menteşe Türdü 100. Yıl Ortaokulu ve 4. Bodrum Kartalları oldu.

Kızlarda 4’üncü olan Yatağanspor Basketbol Takımının kupasını, aynı zamanda Yatağan Spor Kulübü Başkanı olan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık verdi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.