Başkanlar kardeş gibiler

Yatağan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ile CHPli Belediye Başkanı H. Haşmet Işık kardeş gibi her yerde samimi ortamda bulunmaları ilçede sevinçle karşılanıyor.Birbirlerini her gördükleri yerde el sıkışıp ilçenin yapılması...

Başkanlar kardeş gibiler

Yatağan AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ile CHPli Belediye Başkanı H. Haşmet Işık kardeş gibi her yerde samimi ortamda bulunmaları ilçede sevinçle karşılanıyor.

Birbirlerini her gördükleri yerde el sıkışıp ilçenin yapılması gereken işlerini konuşan iki başkan, “Bundan sonra böyle İlçenin sorunlarını birlikte çözeceğiz ayrı gayrı yok” diyorlar.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin; “Haşmet bey İlçenin seçilmiş belediye başkanı. Ben de şu an itibarıyla İktidar partisi ilçe başkanıyım. Ele verirsek bütün sorunları çözeriz. Ben şahsen İlçenin bir işi için Ankara’ya gitsem Haşmet başkanı yanımda götürürüm” dedi.

İlçenin yapılması gereken çok işleri bulunduğunu belirten Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da; “Ben de aynı görüşteyim. Birlikten kuvvet doğar ayrımcılıktan hiçbir şey olmaz. Netice olarak ikimizde halka hizmet için varız halk olmasa biz olmayız, o halde bırakalım ben yaptım olayını biz yaptık olsun yeter ki hizmet gelsin” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.