Başkan Işık'dan Demokrat Parti İddialarına Yanıt

Başkan Işık: “Partimin Adayının Arkasındayım”Muğla Haber Gazetesi olarak Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Başkan Işık, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilmemesi...

Başkan Işık'dan Demokrat Parti İddialarına Yanıt

Başkan Işık: “Partimin Adayının Arkasındayım”

Muğla Haber Gazetesi olarak Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Başkan Işık, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilmemesi üzerine Demokrat Parti’den aday olacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi.

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemde kendisini aday göstermemesi üzerine, Başkan Işık’ın DP’den aday olacağı söylentilerine cevap verdi. Başkan Işık “Ben bu partiye yıllarımı verdim, başka partide işim olmaz”dedi.

Gazetemiz Sahibi İsmail Günay ile sohbet esnasında CHP’li Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde 20 yıldır başkanlık yaptığı Yatağan Belediyesi için CHP’nin yeni dönemde kendisini aday göstermeyip avukat Halil Arslan’ı göstermesi üzerine partisinin adayını desteklediğini söyledi. Bu süreçte Demokrat Parti’den aday olacağı söylentilerine tepki gösteren Başkan Hasan Haşmet Işık, hiçbir partiden aday olmayacağını, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gösterdiği adayı desteklediğini belirterek; “Ben Yatağan’da 20 yıldır başkanlık yapıyorum. Onun öncesinde de yine bu belediyede çalıştım. Artık dinlenmek istiyorum. Başka partilerden özellikle Demokrat Parti’den aday olacağıma dair söylentiler var. Bunlar gerçek değildir. Hiçbir partiden aday olmayacağım. Partimin gösterdiği adayın da arkasındayım, destekliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Başkan Işık; gazetemizin imtiyaz İsmail Günay ve gazetemizin haber koordinatörü Sevil Yılmaz ile 31 Mart yerel seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Haber: Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.