Başkan Işık’a Eğitime Katkı Ödülü

Yatağan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal beraberinde şube müdürleri  Abdullah Yılmaz ve Mustafa  Akdere  ile birlikte  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’a  eğitime katkılarından...

Başkan Işık’a Eğitime Katkı Ödülü

Yatağan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal beraberinde şube müdürleri  Abdullah Yılmaz ve Mustafa  Akdere  ile birlikte  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’a  eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

‘Her zaman her etkinliğimizde  yanımızdasın’ diyerek Başkan Işık’a Plaketini sunan Yatağan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal; “Sayın başkanım  eğitim camiasının her etkinliğine gereken desteği veriyor, ayrıca  bahçe   düzenlemelerine  yaptırdığı gibi sınıflarımızın eksiklerini gideriyor . Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu ödülün anlamının büyük olduğunu belirten, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da şunları söyledi. “Eğitim ve Sağlık bir topluma yapılacak en iyi hizmettir.  Eğitime yapılan yatırım da en iyi yatırımdır.   Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin eğitimine  katkı yapmak   her şeyden önce bir insanlık görevidir.  Okullarımıza gençlerimize katkılarımız devam edecektir.  Tabii ki yapılan yardım ve katkılar Belediye Meclisimizin onayı ile oluyor ben de bu ödülü Meclisim adına alıyorum.”

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.