Başkan Gümüş’e Teşekkür Plaketi

Emirbeyazıt İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Pınar Serim, Okul Müdürü Kadir Tok ve beraberindekiler Başka Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.Emirbeyazıt İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Tok ziyarette, “Başkanımıza...

Başkan Gümüş’e Teşekkür Plaketi

Emirbeyazıt İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Pınar Serim, Okul Müdürü Kadir Tok ve beraberindekiler Başka Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Emirbeyazıt İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Tok ziyarette, “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Okulumuzun bahçesinde bazı eksiklerimiz vardı. Başkanımız okul bahçesindeki eksiklerimizi giderme konusunda bizleri kırmayarak destek oldu. Yardım ve destekleri için kendisine teşekkür ziyaretinde bulunduk” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Belediye olarak okullarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz.  Basketbol sahaları, potalar, bahçe düzenlemeleri, bank, okulların bakım ve onarım gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları çok önemli. Bu anlamda okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e Emirbeyazıt İlköğretim Okulu bahçesine yapılan Bin m2’lik helikopter beton, 550 m2’lik parke taşı, bahçe düzenlemeleri ve oturma alanlarından dolayı Okul Müdürü Kadir Tok tarafından teşekkür plaketi verdi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.