Başkan Gümüş: “Siyaset Yapmadık”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün seçim bürosu açılışı görekemli bir törenle gerçekleştirildi. Mitinge dönüşen açılış töreninde konuşan Bahattin Gümüş, belediye başkanlığı yaptığı 5 yıl...

Başkan Gümüş: “Siyaset Yapmadık”

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Bahattin Gümüş’ün seçim bürosu açılışı görekemli bir törenle gerçekleştirildi. Mitinge dönüşen açılış töreninde konuşan Bahattin Gümüş, belediye başkanlığı yaptığı 5 yıl boyunca siyaset yapmayarak herkese eşit şekilde hizmet götürdüklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Bahattin Gümüş’ün Cumhuriyet Meydanı’ndaki seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Açılışa Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e destek vermek için CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Mürsel Alban, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Osman Gürün’ün eşi Gülsüm Gürün, Bahattin Gümüş’ün eşi Sevilay Gümüş, CHP il ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

“KİMSEYİ AYIRMADIK, EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK”

Başkan Gümüş açılışta yaptığı konuşmada, her zaman vatandaşlara eşit hizmet getirdiklerini ve kimseyi ayırmadıklarını belirterek, “Esençay’dan sizlerin bağrınızdan çıkmış biri olarak Menteşe’yi birlikte yönetebiliriz dedik. Görevimiz süresince 5 yıl boyunca hiç siyaset yapmadık, kimseyi ayırmadık. Siyaset yapmayınca herkese eşit bir şekilde hizmet götürebiliyoruz.” dedi.

“1-2 YILDA MENTEŞE’Yİ ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIZ”

Yaptıkları hizmetleri genellikle Muğla Büyükşehir Belediyesi’yle ortak çalışma yürüterek hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Gümüş, “Büyükşehirle ortak çalışmasaydık ilçe belediyesi olarak büyük hizmetler yapabilmemiz pek de kolay olmazdı. Örneğin bir bölge müzesi yapıyoruz. Bu müze ülkemizin 81 ilinden gelen üniversite öğrencilerimizin çalışmalarında çok önemli katkılar sağlayacak. Bu dönem Kötekli’de çalışmalarımıza devam ettiğimiz Gençlik Merkezi’ni faaliyete geçireceğiz. Söz verip de yapmadığımız bir proje yok, ama söz vermeyip de yaptığımız çok proje var. Şimdidn sözünü vereyim, önümüzdeki 1-2 yıl içinde Menteşe çiçek gibi bir yer olacak.” diye konuştu.

GÜRÜN: “SADECE DENİZ, KUM, GÜNEŞLE OLMAZ”

Başkan Gümüş’ün ardından konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; “Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurum Muğla Büyükşehir Belediyesi’dir. Kurumların resmi verileri bunu gösteriyor. Muğla sadece deniz, kum, güneşten ibaret değildir. Tarımı ve üreticiyi desteklemek durumundayız. Kırsalda ürettiğimizi kıyıda satarak, hem kırsaldaki üreticimizi hem de kıyısaldaki esnafımızı desteklemeliyiz. Sadece deniz, kum, güneşle Muğla’nın geleceğe taşınması mümkün değil. Biz otellerde tüketilen tüm yiyecek ürünleri il dışından alıyoruz. Bunun önüne geçmemiz, kendi ürettiğimizi satmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“BANA RAĞMEN MUĞLA’YI TALAN EDEMEZSİNİZ”

Başkan Gürün, Muğla’nın kıyılarının ve doğal güzelliklerinin talan edilmesine izin vermeyeceklerini dile getirerek; “Muğla’yı birilerinin yağma yapması için bir fırsat haline getirilmesine izin vermeyeceğiz. İstanbul’a doyan gözünü Muğla’ya dikiyor. Yok öyle yağma. Bana rağmen bunu yapamazsınız.” dedi.

Başkan Osman Gürün, “Bu meydanlardaki kalabalık gösteriyor ki, bu iş bitmiştir. Biz herkesin oyuna talibiz. Ben halkıma güveniyorum, halkımın da bana güvendiğini düşünüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi yönetim kadroları sahneye çıkarak vatandaşları selamladı.

Sevil Yılmaz

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.