Başbakan Yıldırım’dan Muğlaspor’a Destek Sözü

Partisinin İl Kadın Kolları Kongresi için geçtiğimiz Pazar günü Muğla’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım Muğlaspor’a destek sözü verdi. Kongrede Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu ile görüşen ve kendisine hediye...

Başbakan Yıldırım’dan Muğlaspor’a Destek Sözü

Partisinin İl Kadın Kolları Kongresi için geçtiğimiz Pazar günü Muğla’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım Muğlaspor’a destek sözü verdi. Kongrede Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu ile görüşen ve kendisine hediye edilen adı yazılı Muğlaspor Formasını kabul eden Başbakan Yıldırım, devlete olan yükümlülüklerini zamanında yerine getiren yeşil beyazlı kulübe destek sözü verdi.

AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi için geçtiğimiz hafta sonu Muğla’ya gelen Başbakan Binali Yıldırım yoğun programı arasında Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu’na vakit ayırarak bir süre görüştü.

Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu tarafından kendisine hediye edilen adı yazılı Muğlaspor Formasını kabul eden Başbakan Yıldırım, Muğlaspor’un beklentilerinin ve taleplerinin yerine getirilmesi için ilgili makamlara talimat vereceğini söyledi.

Muğlaspor’un taleplerinin yer aldığı dosyayı Başbakan Yıldırım’a verdiğini ifade eden yeşil beyazlı kulübün Başkanı Haluk Beyimoğlu, çok yoğun programı olmasına rağmen Muğlaspor’a vakit ayıran Başbakan Binali Yıldırım’a Muğlaspor camiası adına teşekkür etti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.