Balıkçılar Bodrum’da yarışacak

Bodrum ilçesinde bulunan Milta Marina ve Marina Yacht Club Bodrum’un katkılarıyla gerçekleştirilen Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası 25 Eylül’de başlıyor.Geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadasının...

Balıkçılar Bodrum’da yarışacak

Bodrum ilçesinde bulunan Milta Marina ve Marina Yacht Club Bodrum’un katkılarıyla gerçekleştirilen Bodrum Açık Deniz Sportif Balıkçılık Turnuvası 25 Eylül’de başlıyor.

Geleneksel turizm anlayışına renk katmak, Bodrum Yarımadasının tarihi ve sosyal zenginliklerinin yanında doğal güzelliklerine de dikkat çekmek amacı ile başlatılan ve bu sene 6.sı düzenlenen "Uluslararası Bodrum Fishing Tournament" , 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında Bodrum Milta Marina'da gerçekleşecek. Turnuvada dereceye girmelere, toplam 10 bin dolar para ödülünün yanı sıra, çeşitli hediyelere sahip olacak. Turnuva sportif amaçlı olup, Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu (IGFA) Sportif Balıkçılık Deniz Kuralları ve Bodrum Sportif Balıkçılık Turnuvasına özgün kurallar uygulanacak. Çevreyi ve sürdürülebilir balıkçılığı korumak amacıyla "Yakala ve Sal" (Catch and Release) ve etik kurallar uygulamasına öncelik verilecek.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.