Balarısı minik tenisçileri madalyalarını aldı

Muğla Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Muğla Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “Raket Tutan Minik Eller” projesi sona erdi. Yaklaşık 1 yıl boyunca gördükleri eğitim sonunda Balarısı miniklerine Muğla Gençlik Hizmetleri...

Balarısı minik tenisçileri madalyalarını aldı

Muğla Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Muğla Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “Raket Tutan Minik Eller” projesi sona erdi. Yaklaşık 1 yıl boyunca gördükleri eğitim sonunda Balarısı miniklerine Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından madalyaları verildi.

Muğla Balarısı Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Muğla Tenis Kulübü tarafından geçtiğimiz yıl düzenlenen “Raket Tutan Minik Eller” projesinin bu yıl sona ermesiyle minik tenisçiler düzenlenen ödül töreniyle madalyalarını aldı.

Muğla Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşen ödül törenine Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Tenis Kulübü Antrenörü Seyhan Heb, Balarısı Kreşi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Demir, kreş öğretmenleri, minik sporcular ve aileleri katıldı.

Projede yer alan tüm minik sporculara hediye ve madalyaları Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından verildi.

Minik yüreklerin daha erken yaşlarda sporla tanıştırılmasının çok önemli bir proje olduğunu vurgulayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker; “Bu denli önemli bir çalışma yürüttüğü için hem kreş yetkililerimize hem de Muğla Tenis Kulübü Antrenör ve idarecilerini yürekten kutluyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Tenis Kulübü işbirliğinde güzel bir çalışma ortaya koyduklarını ve her zaman kreş olarak sporun içinde bulunacaklarını ifade eden Muğla Balarısı Kreşi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Demir, destekleri için İl Müdürü Çeker’e teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.