Bakkallardan, fuara destek

MİTSO Yönetimi, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası'nın yeniden göreve seçilen başkanı Özay Sabancı'yı kutlayarak yeni görev döneminde başarılar diledi. Ziyaret sırasında iki odanın da başkanları Mart ayı içinde...

Bakkallardan, fuara destek

MİTSO Yönetimi, Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası'nın yeniden göreve seçilen başkanı Özay Sabancı'yı kutlayarak yeni görev döneminde başarılar diledi. Ziyaret sırasında iki odanın da başkanları Mart ayı içinde yapılacak iki fuara da destek konusunda işbirliği yapacaklarını belirttiler.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, kısa bir süre önce genel kurulunu yaparak güven tazeleyen oda başkanı Özay Sabancı ve yönetimini kutlayarak yeni görev döneminde başarılar diledi. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Hayati Çorbacı ve Soner Çamlıbelen, Milas BTBEO Başkanlığına yeniden seçilen Özay Sabancı'yı ziyaret ettiler. Özay Sabancı ve Odanın Yönetim Kurulu Üyesi Neşet Pırnaz'ı kutlayan MİTSO yöneticileri, yeni görev dönemlerinde başarı dileğinde bulundular.

İki Oda yöneticileri arasındaki görüşmede Mart ayında Milas'ta iki fuar düzenleneceği ve bu fuarların Milas'ın tanıtımına çok büyük katkı sağlayacağı ve kentin ekonomik ve sosyal yaşamına canlılık getireceği belirtilerek fuarlara tam destek sağlanacağı ifade edildi.

Ziyaret sırasında MİTSO adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle Özay Sabancı'yı kutlayarak başarılar diledi. Özer, kısa bir süre içinde Milas'ta iki önemli fuar düzenleneceğini belirterek şöyle konuştu;

8 / 11 Mart tarihleri arasında Milas 9. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek. İki hafta sonra, 28 Mart / 1 Nisan tarihleri arasında Yapı, Dekorasyon ve Mobilya Fuarı açılacak. Her iki fuar da Milas'ın ekonomik ve sosyal yaşamına canlılık getirecek. Bu nedenle Milas Odaları olarak bu fuarlara mümkün olduğu kadar çok sahip çıkıp desteklemeliyiz. Geçen fuarlarda Milas Odaları olarak gösterdiğimiz ve herkesin takdirini kazanan işbirliğini bu fuarlarda da ortaya koymalıyız"

Milas BTBEO Başkanı Özay Sabancı da kutlama ziyaretleri nedeniyle MİTSO yöneticilerine teşekkür etti. Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın çok büyük ilgi görmeye devam ettiğini belirten Özay Sabancı kısa bir süre sonra Yapı Fuarının da Tarım Fuarı seviyesine yükseleceğini umduğunu ifade etti. Özay Sabancı "Milas'taki fuarların düzenlendiği günlerde Milas'ta bir canlılık yaşanıyor. Esnafımızın alışverişi artıyor. İnsanlar evlerinden çıkıp fuara gidiyor. Şehir için de bir değişiklik oluyor. Bir canlılık yaşanıyor. Elbette biz de Oda olarak fuarlarımıza sahip çıkacağız. Başarılı olması ve ileriki yıllarda daha başarılı olmaları için desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

MİTSO Yönetiminin ziyaret ederek kutladığı Milas BTBEO, kısa bir süre önce genel kurulunu yapmış ve Özay Sabancı'nın başkanlığındaki yönetim kuruluna Neşet Pırnaz, Derya Tosun, İlhami Yüksel, Ömür Paskal, Baykan Çetin, Mustafa Akar seçilmişler, Denetim Kurulu ise Erdal Çildir, Hanife Yılmaz, Gülşade Korkmaz'dan oluşmuştu.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.