Bakıcı Annelere eğitim verildi

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek’in himayelerinde Çocuk evlerinde çalışan bakıcı Annelere verilen eğitimlerden ikincisi Menteşe sosyal Hizmet Merkezi'nde gerçekleştirildi. Eğitime Aile ve Sosyal Politikalar...

Bakıcı Annelere eğitim verildi

Muğla Valisi Amir Çiçek’in eşi Hülya Çiçek’in himayelerinde Çocuk evlerinde çalışan bakıcı Annelere verilen eğitimlerden ikincisi Menteşe sosyal Hizmet Merkezi'nde gerçekleştirildi. Eğitime Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kılıçhan Bayar, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ömer Çınar, çocuk evi sorumluları ve çocuk evlerinde görevli bakım elamanları katıldı.

Eğitimi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık  Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Erşan Karababa verdi. Eğitimde Gelişim çağlarına göre doğru beslenme, gıdaların doğru hazırlanması ve muhafazası, evde hazırlanabilecek besin maddelerinin doğru saklanması ve tüketimi konularına yer verildi.

Kuruluş Müdürü Ömer Çınar çocuklara hakkettikleri ilgi ve bakımı sağlayabilmek için hizmet içi eğitimlerin tüm hızıyla süreceğini ifade etti.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.