Ayyıldız’dan şoför esnafıma müjdeli haber

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, SGK borcundan dolayı emekli olamayan şoför esnafına müjdeli haber verdi. Ayyıldız, Ziraat Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda emekli olmayı isteyen...

Ayyıldız’dan şoför esnafıma müjdeli haber

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, SGK borcundan dolayı emekli olamayan şoför esnafına müjdeli haber verdi. Ayyıldız, Ziraat Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda emekli olmayı isteyen şoför esnafına 48 ay vadeli kredi verileceğini açıkladı.

Ayyıldız konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası arasında yapılan protokole göre; Yaş ve SGK hizmet gün şartını sağlamış ancak SGK Bağ-kur prim borcundan dolayı emeklilik hakkı kazanamayan Esnaf ve Sanatkarlarımız, mal sahibi şoför esnafımız, tüm Bağ-Kur'lular, Ziraat Bankasından 48 aya kadar vadeli kredi kullanabilecekler ve hemen emekli olabileceklerdir.

Bu imkandan faydalanmak isteyen tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızın, mal sahibi şoför esnafımızın en yakın Ziraat Bankası Şube Müdürlüklerine şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.”

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.