Ayyıldız, inşaatı inceledi

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na ait Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı başladı.Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesinde bulunan Birlik Başkanlığı'na ait, Yaşlı Bakımevi...

Ayyıldız, inşaatı inceledi

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na ait Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaatı başladı.

Menteşe İlçesi Ortaköy Mahallesinde bulunan Birlik Başkanlığı'na ait, Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat alanında, zemin için demir döşemesi başladı. Bu projeyi en kısa zamanda hayata geçirme düşüncesinde olan Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, sık sık inşaat alanına giderek incelemelerde bulunurken; "Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığımızın Yaşlı Bakımevi Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizin, inşaat alanının 2200 metrekarelik alanında demir döşemesine Allahın izniyle başladık. İnşallah tez manada da sonuçlandıracağız. Yapılmakta olan bu inşaatın her aşamasını, Oda Başkanlarımıza ve siz değerli üyelerimize an ve an bildireceğiz.

Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte bu projeyi başlatmanın sevincini yaşıyoruz. Bu projenin hayata geçmesine vesile olan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.