Ayyıldız güven tazeledi

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü Saat Muğla ESOB’a ait Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek...

Ayyıldız güven tazeledi

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü Saat Muğla ESOB’a ait Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanununa, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 35 Mesleki Kuruluş Odasının Başkanlarının ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Olağan Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Köyceğiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Durmaz, Divan Başkan Vekili Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, Katip üyeliklerini ise Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ve Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Alper yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Muğla İl Ticaret Müdürlüğünden 2 temsilci, Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı güvenlik güçleri ile Menteşe İlçe Seçim Kurulundan 3 görevlinin bulunduğu, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında, Başkan Şükrü Ayyıldız, geçmiş dönem faaliyet raporlarını, gelecek dönem çalışma raporlarını okudu, 2014, 2015, 2016, 2017 yıllarının gelir-gider- bilanço hesaplarını genel kurul üyelerinin onayına sunuldu ve ibra edildi.

2002 Yılında yapılan olağan genel kurul ile Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçildiğinde 67 bin TL borç ile teslim aldığını ve Muğla ESOB’u, 2018 yılı itibariyle yaklaşık 23 milyon TL civarında sermayeye dönüştürdüğünü açıklayan Başkan Ayyıldız; “Sizlerden aldığım güç ile, 2002 yılından bu yana, gece-gündüz, kar-kış demeden, Esnaf ve Sanatkarlarımıza, mal sahibi şoför esnafımıza hizmet verebilmek için çaba verdim, vermeye de devam edeceğim. Burada yapmış olduğumuz MESOB Yaşlı Bakımevi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, ilimizde ve ülkemizde büyük ses getirmiş ve şu anda A Bloğu tamamen hizmet vermek üzeredir. Sayın Genel Kurul üyelerinin yapılan hizmetleri görüp takdir etmelerini ve oylarını beyaz listeden yana kullanmalarını istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçim sonrası tekrar seçilen ve bir teşekkür konuşması yapan Ayyıldız; “Esnaf ve Sanatkarlarımıza, mal sahibi şoför esnafımıza, daha önce olduğu gibi, her daim yanlarında olduğumu, aynı azim ve şevk ile gece gündüz demeden, esnaf ve sanatkarlarımızın, mal sahibi şoför esnafımızın menfaatleri için çalışmaya devam edeceğim. Hepinize genel kurulumuza katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Şükrü Ayyıldız başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Hüsamettin Karaşahin, Ünal Palahcıoğlu, İbrahim Tarım, Şevket Takar, Orhan Durmaz ve Bekir Kanat.

Denetim Kurulu:Hasan Deniz, Nüsret Bilgin ve Özcan Çolakkol.

Disiplin Kurulu: Harun Sağır, Adem Hıra ve Ümit Alper.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.